top of page

Opening!

Bijgewerkt op: 11 nov. 2020

JAAAA, het is eindelijk zo ver! Na 2 jaar hard werken hebben we het pand - waar we zo lang naar hebben gezocht - eindelijk tot onze beschikking. Een pand om door een ringetje te halen, gericht op gastvrijheid en met aandacht voor de gast.


Wow wat een moment, op de dag ván de mantelzorger konden we dit project vóór mantelzorgers bekend maken: logeeropvang. En dat nog wel in Amsterdam, de prachtige hoofdstad van Nederland waar per saldo de meeste mantelzorgers van Nederland wonen. Je zou het de Mantelzorg hoofdstad van Nederland kunnen noemen. Wie had dat gedacht? Meteen starten in de grootste stad van Nederland.


Er wordt niet vaak over gesproken. In Nederland zijn ca. 4,4 miljoen mantelzorgers, die allemaal zorg leveren, boodschappen halen en/of huishoudelijke taken doen voor hun geliefde of naaste. Veel mantelzorgers ervaren - naast de voldoening die zorgen voor een geliefde geeft - deze zorgtaak als zwaar. wij hebben daar nu een oplossing voor.


​Wij snappen heel goed dat zorg zwaar kan zijn. Vooral wanneer er zorg wordt verleend naast alle andere verplichtingen wordt dit als extra zwaar ervaren. Daarom biedt Logeeropvang Nederland mantelzorgers de mogelijkheid om even een adempauze te nemen. Door af en toe eens een dagje vrij te zijn, of elke maand een weekend de zorg over te kunnen dragen aan professionele zorgmedewerkers. Dat kan zelfs samen, dus de mantelzorger en de zorgbehoevende kunnen ook samen er even tussen uit.


​Logeeropvang Nederland biedt een flexibele oplossing voor mantelzorgers, welke op verschillende manieren betaald kan worden. Particulier, PGB en WLZ.

Heeft u behoefte aan poosje rust of behoefte aan tijd voor uzelf? Dan staan de betrokken zorgmedewerkers van Logeeropvang Nederland voor u klaar.


​Wij zijn actief in steeds meer steden van Nederland.


Benieuwd of we al bij u in de buurt zorg aanbieden? Doe dan de postcode check.

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page